equip

Els guionistes de l’obra són la Marina Domènech i l’Adrián Portillo, els dos fundadors de la companyia.

La nostra directora d’interpretació és la Verónica Casulleras actualment és psicopedagoga i professora de castellà i de teatre al col.legi San Pedro de Gavà. Ella va ser actriu de jove quasi per casualitat i va descobrir que era una sensació meravellosa, llavors va voler compartir-ho amb els seus alumnes.

Com a tecnic de so he iluminació tenim a Ivan Cañada que actualment alumne del Col·legi sanpedro.com a maquilladora i decoradora tenim a mai que estudia baxillerat i cristina callado companya de ivan a Col·legi Sanpedro.

Yeshihareg Comas és l’encarregada de montar les coreografies de l’espetacle. Ex alumne del Col.legi San Pedro i ballarina desde ben petita, actualment compagina els seus estudis de Batxillerat amb les classes de dansa de “L’Institut del teatre de Barcelona”.

La directora musical de l’obra serà la María Muñoz, combina  batxillerat escènic amb els seus estudis de música (compaginats amb el Liceu). Forma part del grup vocal “Taggers” i de ” Rayhills” , un duet musical amb Edsel Rafael Rodríguez.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s