història

Els creadors de la companyia son Marina Doménech i Adrián Portillo. Els dos van estudiar al Col.legi San Pedro , on van començar a fer teatre extraescolar fa 4 anys amb Chechu Atencia. Després van fer teatre com assignatura amb Verónica Casulleras.  Allà ja es van adonar que fer teatre era una sensació única i maravillosa.  Actualment Marina està a L’UB estudiant psicologia i l’Adrián està fent Batxillerat d’arts escèniques a L’IES BALDIRI GUILERA al Prat de Llobregat.  Apart l’Adrián forma part des de fa dos anys de L’espai Maragall fent espectacles com Els miserables, La Bella i la bèstia o Mamma Mia! entre d’altres.

DoDo Producciones es va estrenar damunt d’un escenari  amb l’obra de teatre: “Alicia en el país de las maravillas”. Va ser el passat 14 de juny a l’American Lake. L’obra va ser un èxit de públic superant les 200 entrades. La resposta del públic no podría haver sigut millor, tot el món es va quedar sorprès amb la posta en escena.

Després de la gran estrena, DoDo Producciones va participar a la Festa Major de Gavà amb l’obra de teatre #DiarioAdolescente que es va representar a l’Auditori Marc Grau. Els protagonistes eren joves que es queixaven dels temes típics de l’adolescència(l’amor, la sociabilitat, els pares…). Susana González és la autora del guió.

El passat 28 de juny , vam participar a II Shopping Night de Castelldefels amb l’obra de teatre musical escrita per Susana González: “Las cosas, mejor, se dicen cantando”. Vam repetir l’11 de juliol a l’Oci Nocturn de La Casa Gran amb un gran èxit d’assistència i una gran acceptació del públic especialment amb els personatges d’Encarna y Ramón( interpretats per Verónica Casulleras y Adrián Portillo respectivament).

Actualment es troben preprarant la seva participació al Congrés de la dona que es realitzarà a L’Espai Maragall els pròxims 14 i 15 de novembre.

A més a més, aquest setembre han començat els assajos del seu pròxim gran projecte: “La Novia Cadáver” que s’estrenarà l’1 de març a L’espai Maragall amb un preu de 5 euros per entrada.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s